NUFFNANG

Thursday, April 12, 2012

Battleship


Assalamualaikum wbt n Salam 1Malaysia




Semalam ak duk melepak kt MegaMall Kuantan ..hehhehe. agak lame dh xpegi situ , ye lah sibuk sgt kn ngn kje aku ney , (ahakss,,gedix.. bz la sgt )
At first, ak nk tgk cite Jangan Pandang-Pandang , punye la penangan kwn ak xnak sgt nengok cite malay (bukan xsuke) tp die better nk nengok Battleship ney . Ak pom polo jew la angin diorang , kn majok plak .. huhhuhu... Well , ak agak .."ermmmmmmm, Battleship ek ... ermm oke lah " . Diorang pom bersorak kegirangan ler sbb ak kalah . ( Buwerkkkkk)
babak pertama mcm ntah pape .. heh
.
.
.
Masuk isi2 kandungan cite ney , terus mata ak melekap kt skrin pawagam . Perghhhhhhhhhh.. giler citer ney , memg SUPERDEBOOM!!!!!
Best lol .. Ak kasi 9/10

Sebab ada Rihanna , my faberet artish  . heh



Trailer Music







BattleShip 2012 mungkin yang selama ini anda pernah dengar adalah satu video game FPS, namun sekarang korang menikmati serial game ini pada pawagam. Film terbitan Universal Pictures ini adalah garapan dari sutradara terkenal iaitu Peter Berg,salah satu sutradara pembuatan film “TRANSFORMER 3”, korang mungkin sudah melihat film ni dan korang pasti kagum akan effect dari film TRANSFORMER ini.
Pengarah akan menerapkan hal yang sama seperti kesuksesan dalam Transformer 3 yaitu effect dan ledakan yang pastinya bisa membuatkan  penonton kagum.
Film ini mengisahkan pertempuran manusia dan alien yang tiba-tiba menyerang bumi. Di Kepulauan Hawaii, sebuah armada angkatan laut internasional di Pearl Harbor terlibat dalam pertempuran yang sangat dinamis dan intens terhadapalien yang dikenal sebagai "The Regents". Alien datang ke planet Bumi, dalam sebuah misi untuk membangun sumber daya di laut.
Setelah kunjungan mereka, mereka datang dan melakukan serangan dengan armada angkatan laut. Film ini juga diakui untuk menunjukkan kedua sisi cerita, dari sudut pandang alien, serta sudut pandang manusia sehingga penonton tahu persis di mana kapal-kapal lawan di sini.
Film ini dibintangi oleh Taylor Kitsch, Alexander SkarsgĂ„rd, Brooklyn Decker,Rihanna dan Liam Neeson. Film ini awalnya direncanakan akan dikuar pada tahun 2011, tetapi dijadual ulang  tayang dan menelan belanja U$200 juta.







No comments:

Post a Comment

* SAHABATKU

NUFFNANG